La Mancomunitat Espadán-Millars ja té als primers guanyadors del concurs fotogràfic

El primer guanyador rep una estada d'una nit per a dues persones en una casa rural de la Mancomunitat, mentre que el subcampió guanya una activitat de turisme actiu per a dues persones

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Primeros premios concurso fotografia turismo mancomunidad Espadan Mijares

La Mancomunitat Espadán-Millars ha fet pública la primera tanda de guanyadors del concurs fotogràfic en Facebook amb la finalitat d'impulsar l'activitat turística, posar en valor els recursos d'oci i posicionar la nova marca turística del territori. El guanyador de la primera fase ha sigut Manu Llorens, mentre que el subcampió ha sigut José Luis Roldán.

Es tracta d'un original concurs, que es desenvolupa al llarg del mes d'agost i es divideix en dues fases (una per cada quinzena del mes). En ell poden participar totes aquelles persones físiques majors d'edat residents a Espanya o en qualsevol altre país europeu que es regisca per la normativa europea de Protecció de Dades. I l'únic requisit afegit és que els participants han de ser seguidors del perfil de Facebook @touristinfoespadanmijares.

Pel que fa a la mecànica del concurs, els qui participen hauran de publicar en el seu perfil de Facebook, en manera pública, una fotografia d'autoria pròpia realitzada en qualsevol lloc de els quinze municipis de la Mancomunitat. A més, hauran d'acompar la seua fotografia de l'etiqueta #visitespadanmijares. Els guanyadors seran qui aconseguisquen més “m'agrada” en el temps que dure cada fase, es a dir, fins a les 23.59 h del 31/08/2020 per a la segona fase.

Quant als guardons, el primer premi consisteix en una estada d'una nit per a dues persones en una casa rural de la Mancomunitat Espadán-Millars. I en el cas del segon premi serà una activitat de turisme actiu per a dues persones organitzada per una empresa de la zona.

Aquest concurs, així com altres accions que realitza la Mancomunitat al llarg de les últimes setmanes, s'emmarquen dins del Pla de Dinamització i Governança Turística del Espadán-Millars. Aquest es va inicar amb la signatura del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló, ASHOTUR i el Pla d'Ús de la Mancomunitat, situada a les comarques de la Plana Baixa i l'Alt Millars.

Te puede interesar
Lo más visto