L'Ajuntament de Canet lo Roig millorarà la seua accessibilitat a partir d'una subvenció de 150.000 euros de la Generalitat

Amb la redistribució i optimització de la planta baixa de la casa consistorial, s'assegura l'accessibilitat des de la via pública i s'eliminen les barreres arquitectòniques

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
AYUNTAMIENTO-CANET-LO-ROIG-PROYECTO-ACCESIBILIDAD-PLANTA-BAJA-708x500
Castellón Información

L'Ajuntament de Canet lo Roig millorarà la seua accessibilitat gràcies a  una subvenció de 150.000 euros per part de la Generalitat Valenciana per a adaptar l'edifici a la normativa vigent.

Segons ha explicat l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, està previst que els treballs s'inicien al setembre i finalitzen abans de cap d'any. I en concret, consistiran a situar totes les dependències municipals en la planta baixa, adaptar les condícies i crear un espai el més diàfan possible. A més, ha indicat que també es contempla la substitució de les portes de pas necessàries per altres que el seu ample complisca amb la normativa en matèria d'accessibilitat i es canviarà el paviment perquè quede anivellat, eliminant també l'escaló d'entrada des del carrer.

Amb la finalitat de situar totes les dependències en planta baixa, s'aprofitarà el pati posterior i se substituirà el fibrociment per una coberta lleugera de panell sàndwitx. D'aquesta manera, amb la redistribució i optimització de la planta baixa de la casa consistorial, s'assegura l'accessibilitat des de la via pública i s'eliminen les barreres arquitectòniques.

“S'integraran en la planta baixa els serveis municipals que estan en la primera planta, i una vegada culminats els treballs aconseguirem una casa consistorial accessible per a tots, que era una de les nostres prioritats perquè les persones que van en cadira de rodes o tenen mobilitat reduïda tenien dificultats per a accedir a l'Ajuntament i ara, per fi, aquest problema quedarà solucionat i, d'aquesta manera, podrem oferir una millor atenció als veïns”, ha assegurat la primera edila.

Te puede interesar
Lo más visto