La Policia Local i el sector turístic de Peníscola treballen conjuntament per a garantir l'acompliment de les noves mesures sanitàries

La regidora de l'àrea de Turisme, Raquel París, ha agraït a tots els treballadors del sector la seua implicació per garantir estades segures en la població

Sanitat 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
f855425b-032b-4428-bc56-00141c79001b

El sector turístic de Peníscola i la Policia Local continuen treballant de manera conjunta per a encarar el final del mes d'agost amb l'acompliment de les noves mesures de prevenció i seguretat.

Tal i com ha explicat la regidora de l'àrea de Turisme, Raquel París, "és important que continuem mantenint i garantint la seguretat dels qui ens visiten" i per això, l'Ajuntament continua amb el dispositiu de seguretat establit en la localitat.

El nombre d'efectius policials s'ha triplicat en zones com platges, passeig i nucli antic durant l'estiu, i s'ha incrementat en un 50% durant els caps de setmana.

Això mateix ha succeït amb el treball que estan duent a terme els agents juntament amb el sector turístic de la destinació. I és que, la Policia Local continua duent a terme tasques de comprovació en els establiments d'allotjament de la ciutat, amb l'objectiu de supervisar les mesures de seguretat sanitària adoptades per les empreses turístiques, compartir recomanacions i propostes o solucions que estiguen aplicant-se en altres establiments. En concret, per als efectius és especialment important la supervisió de mesures adoptades en espais comuns com menjadors, piscines, accessos, halls i llocs d'alt trànsit.

París ha valorat que "la responsabilitat de la nostra planta hotelera i els empresaris d'allotjaments turístics és exemplar" i ha afegit que el sector està "conscienciat i preparat per a continuar allotjant hostes amb tota seguretat".

Per això, la regidora ha volgut agraïr a tots els treballadors del sector la seua implicació per garantir estades segures en la població.

Te puede interesar
Lo más visto