Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els usuaris del centre de salut de Vinaròs esperaran a l'ombra gràcies al tendal que ha instal·lat Sanitat

L'Ajuntament havia sol·licitat aquesta mesura, atés que les mesures de prevenció sanitària obligaven molts pacients a esperar fora del centre sanitari

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
TOLDO-CENTRO-DE-SALUD-1-710x500
Castellón Información

La Conselleria de Sanitat ha instal·lat un tendal en l'exterior del centre de salut de Vinaròs per a alleugerir als usuaris l'exposició al sol i les altes temperatures mentre esperen per a entrar a l'interior del centre sanitari.

I és que, l'Ajuntament havia sol·licitat aquesta mesura, perquè, amb motiu dels protocols de contingència, l'espera a ser atés es realitza en l'exterior del centre de salut per a garantir el distanciament social.

A més, també hi havia molts usuaris que s'han queixat per haver d'esperar al carrer, sota el sol o fins i tot la pluja, considerant que no és un tracte correcte.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter