La Comissió per a l'Impuls de Castelló defineix noves accions

El 26 d'agost s'ha convocat una reunió per a abordar la gestió de la COVID-19 i activar més mesures per a pal·liar els seus efectes

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Marco Comisión de Impulso

La Comissió per a l'Impuls de Castelló, constituïda en el si del Consell Social de la Ciutat, es reunirà en sessió telemàtica dimecres que ve, 26 d'agost, per a abordar els informes rebuts dels diferents departaments municipals que recullen les accions realitzades durant la gestió sanitària de la COVID-19, així com les aportacions de les conselleres i consellers de la comissió. La reunió servirà per a posar en comú i analitzar tota aquesta informació i crear els grups de treball de la comissió, que s'encarregaran d'elaborar el document final amb les propostes i recomanacions per al projecte de recuperació de Castelló dels efectes econòmics i socials derivats de la crisi sanitària de la COVID-19.

“Estem avançant de la mà del Consell Social en el camí de la reactivació de la ciutat després de la crisi sanitària de la COVID-19, perquè volem traçar-lo amb la societat civil i compartir l'estratègia de recuperació econòmica i social de la ciutat”, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. “Els membres de la comissió estan aportant les seues propostes, que serviran, al costat dels informes interns de gestió, per a perfilar més mesures que ens permetran impulsar Castelló”, segons ha detallat el president d'aquesta comissió, el regidor José Luis López.

Entre els informes interns dels departaments municipals que s'aporten a aquesta comissió, entre altres, figuren el d'Impuls de l'Activitat Econòmica i Ocupació sobre actuacions realitzades en el programa d'ocupació Crea-Castelló de l'Agència de Desenvolupament Local i per part del Consorci del Pacte Local per l'Ocupació, el de la Unitat de Desenvolupament Comercial i Mercats, el de la Unitat de Consum, el d'Atenció Integrada, els de Gent Gran i Sanitat i els dels patronats municipals de Festes, Esports i Turisme.

La creació de la Comissió per a l'Impuls de Castelló va ser aprovada a proposta de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i amb el vot unànime del Consell Social de la Ciutat el passat 6 de juliol i està integrada per representants de les àrees social i econòmica del Consell Social i d'altres consellers l'aportació dels quals pot sumar a aquesta iniciativa, com a representants empresarials, sindicals, veïnals i de l'àmbit universitari, entre altres. També està integrat pels grups polítics municipals a l'Ajuntament. Després de la seua constitució, el 22 de juliol, va fixar tres eixos principals de treball: política social i cures, reactivació econòmica i sanitat i salut pública.

Te puede interesar
Lo más visto