El Sindicat de Metges a Castelló demana inversió per contractar a més professionals

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
12778091

El Sindicat de Metges a la Província de Castelló considera que els professionals sanitaris de la província de Castelló s'acaben anant a treballar a l'estranger perquè la conselleria de Sanitat no actua perquè tinguen condicions dignes. El sindicat també reclama mesures per a frenar la situació de l'Atenció Primària a la província.

Alejandro Calvente, el secretari de la delegació provincial del Sindicat de Metges de la Comunitat Valenciana, en una entrevista en Ara com ara Castelló, ha lamentat que la conselleria de Sanitat no invertisca a contractar a més professionals sanitaris. Calvente considera que és un dels motius pels quals la província de Castelló continua patint la pressió assistencial en l'Atenció Primària.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, afirmava que les bosses de Sanitat estaven esgotades i ja estaven totes les places de professionals sanitaris cobertes, però Calvente ha assegurat que la raó és que davant les pèssimes condicions laborals, el personal sanitari acaba anant-se a treballar a l'estranger.

A més de les queixes dels sindicats mèdics, també hi ha davant les esperes en Atenció Primària o l'atenció telefònica.

Te puede interesar
Lo más visto