El Museu de Ciències Naturals el Carmen d'Onda incrementa les mesures contra la COVID-19

La catifa amb productes per a desinfectar el calçat, l'ús de màscares i facilitar el número de telèfon són algunes de les mesures

Sanitat 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
museo onda

El Museu de Ciències Naturals el Carmen d'Onda amplia les mesures preventives contra la COVID-19 i arreplega informació sobre els visitants a les seues instal·lacions amb l'objectiu que en cas de produir-se algun cas positiu poder col·laborar amb les autoritats sanitàries.

A més de la catifa amb productes per a desinfectar el calçat, l'obligatorietat d'usar màscara i d'utilitzar el gel hidroalcohòlic a l'entrada, el Museu sol·licita als usuaris de les seues instal·lacions el número de telèfon, de forma voluntària, per a, en cas de necessitat facilitar el rastreig dels qui l'hagen visitat dia a dia.

Des que es va alçar el confinament i es va reobrir el Museu de Ciències Naturals el Carmen ha anat incrementant les mesures de seguretat i, abans que fóra obligatori l'ús de la màscara ja s'exigia la seua utilització i si no portaven se'ls facilitava a l'entrada. També s'ha instal·lat una catifa que conté un desinfectant per al calçat i als qui entren se'ls obliga a fregar-se amb un gel hidroalcohòlic elaborat en la farmàcia de Pascual Bort de la població d'Onda el qual, les característiques principals de la qual són la ràpida dissolució i una aroma agradable.

El director del centre, Joan Llidó, indica que amb aquestes mesures es pretén “aïllar al màxim la possibilitat d'un brot i que, en cas de necessitat es puga col·laborar amb les autoritats sanitàries”.

Cal indicar que la resposta dels visitants del Museu de Ciències Naturals a aquesta última mesura de la sol·licitud del número de telèfon està sent molt ben acollida i responen d'una manera molt satisfactòria i amb gran amabilitat.

Te puede interesar
Lo más visto