Vall d'Alba oferirà PCR voluntàries entre l'alumnat i el professorat

L'Ajuntament vol contribuir a una tornada a les aules el més segura possible

Educació 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
unnamed (1)

L'Ajuntament de Vall d'Alba realitzarà les proves PCR als membres de l'alumnat i del professorat que així ho desitgen abans de començar el nou curs. L'objectiu és garantir la seguretat sanitària en la volta a les aules a través de la detecció de possibles casos positius de coronavirus.

El consistori i l'alcaldessa Marta Barrachina han volgut contribuir voluntàriament en aquesta iniciativa en la qual es preveu que es realitzen al voltant de 500 proves.

"Apel·lem a la comunitat perquè siguen el més majoritàries possibles, per a evitar que el virus entre a les aules", ha instat l'alcaldessa en referència a les proves.

Al llarg dels pròxims dies es concretaran les dates exactes dels PCR, que es repartiran entre diversos centres educatius. L'equip de govern preveu fer 270 als alumnes del CEIP l'Albea, 30 als professors i 12 al personal del menjador. D'altra banda, la previsió inclou 29 tests als alumnes de l'escola infantil municipal i altres 130 als alumnes d'ESO i Batxillerat de l'IES Vall d'Alba.

Te puede interesar
Lo más visto