S'aveïnen dos nous fitxatges per al Castelló: Álvaro Fidalgo i Gus Ledes

Els dos migcampistes estan ultimant les negociacions amb el club albinegre

Esports 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1309222_1

El Club Esportiu Castelló continua tantejant el mercat de fitxatges a la recerca de reforços per al retorn al futbol professional. Sembla que està setmana s'ultimaran els detalls dels contractes de dos jugadors més: Álvaro Fidalgo i Gus Ledes.

Fidalgo és un jove migcampista de 23 anys pertanyent a la cantera del Reial Madrid. L'equip filial del club blanc es troba en la Segona Divisió B i els dirigents consideren que el jugador mereix fer un salt de categoria i recalar en Castàlia. Fidalgo ha finalitzat la temporada 19-20 amb un total de 6 gols i 3 assistències amb el Reial Madrid Castella.

Per part seua, Gus Ledes, és el segon jugador del recent de descendit Numància que sona per al Castelló, després dels rumors sobre Néstor Albiach que no acaben de concretar-se. El migcampista portugués de 27 anys arribaria lliure i amb experiència en la categoria. Fins i tot va arribar a jugar en la Primera Divisió Portuguesa amb el Riu Ocell entre el 2013 i el 2015.

Encara no s'ha fet oficial cap dels dos fitxatges, però sembla que serà a la fi d'aquesta setmana quan la secretària tècnica tanque les negociacions. Tots dos s'incorporarien a la concentració d'Oliva, on la plantilla es prepara des de dimarts passat.

Te puede interesar
Lo más visto