Betxí imparteix cursos de formació sobre plataformes de videoconferència a les famílies

D'aquesta forma, es prepara davant un possible nou confinament i la possibilitat que els xiquets i xiquetes hagen d'estudiar online

Educació 23 de agosto de 2020 REDACCIÓ
ajuntament-de-betxi_xl
Elperiodic.com

L’Ajuntament de Betxí iniciarà en les pròximes setmanes cursos de formació en plataformes per a fer videoconferències dirigides a les famílies per tal que els pares i mares puguen atendre convenientment els seus fills en tots els aspectes educatius. Aquesta iniciativa sorgeix davant la possibilitat que en els pròxims mesos es puga tornar a decretar el confinament dels ciutadans i els xicotets hagen d'estudiar des de casa.

Aquest és el primer pas del consistori betxinenc en el que serà tot un programa formatiu i d’activitats educatives extraescolars, esperonades arran de les subvencions que la Conselleria d’Educació va publicar la setmana passada.  A més, en aquest sentit també es programaran altres activitats dirigides específicament als alumnes de l’escola i de l’institut de caire cultural i esportiu.

La regidora d’educació, Mireia Martín, ha posat l'accent en l’inici de curs tan complicat que es preveu. Per això, ha considerat que no es poden quedar de braços creuats i han de treballar per tal que, en el pitjor dels escenaris, “tots els xiquets i xiquetes tinguen les millors condicions per continuar amb la rutina educativa“. D'altra banda, la regidora ha agraït la possibilitat d’accedir a les subvencions per part de la Conselleria, ja que “confirma una vegada més que la qualitat educativa és cosa de tots i totes i hem de treballar conjuntament“.

Es preveu que a partir de setembre ja puguen iniciar-se les sessions formatives per a les famílies sobre el funcionament de plataformes com webex, zoom o skype, que els permetran accedir a classes online  en les millors condicions possibles en cas que es tornara al confinament.

Te puede interesar
Lo más visto