Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

7 policies locals de Vinaròs prenen possessió com a funcionaris de carrera

Després de vuit mesos de formació ja possen de forma oficial com a agents de seguretat

General 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
policios

Aquest matí s’han incorporat a la Policia Local set nous agents de carrera per a reforçar el cos de seguretat. Després de sis mesos a l’acadèmia de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) i dos mesos de pràctiques a l’Ajuntament, per fi han superat el curs amb èxit i han pres el càrrec com a funcionaris de carrera.

L’alcalde, Guillem Alsina, amb el regidor de Governació, Fernando Juan, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als set agents que, avui de forma oficial, s’han incorporat a la Policia Local. Alsina ha adreçat unes paraules d’agraïment a tot el cos de seguretat per la gran tasca que realitza al municipi, d’una banda per a garantir la seguretat de tota la ciutadania, i d’altra banda, com a mediador per a la resolució de conflictes.

Pel que fa als set nous agents els ha felicitat pel gran esforç que han realitzat en els darrers vuit mesos per a formar-se com a policies professionals i els ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter