Orpesa intensificarà la vigilància nocturna en les platges i zones d'urbanitzacions

Els veïns s'han queixat de la concentració de joves per a fer botelló, amb escàndol, sense guardar les mesures de prevenció sanitària i cometent actes de gamberrisme

General 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
poli_torre_x4x.jpeg_651163839
Diari de Tarragona

Alguns veïns d'Orpesa s'han queixat per la concentració de joves a les platges i zones d'urbanitzacions. Per això, l'Ajuntament intensificarà la vigilància nocturna en aquests llocs.

Segons denuncien els ciutadans residents en Platgetes de Bellver, es tracta de «grups d'adolescents que organitzen reunions i botelló, amb escàndol, crits i, fins i tot, amb música, amb les consegüents molèsties als veïns.» Però la situació preocupa especialment perquè, segons adverteixen, aquests joves no guardarien les mesures de prevenció sanitària. S'ajunten «quasi tots sense màscares i sense complir les mesures de seguretat pel *covid-19». «Amb això posen en perill, en cas de contagi, la seua pròpia salut, així com la dels posteriors usuaris del passeig marítim i de la platja.»

D'altra banda, els veïns asseguren que en alguna ocasió també produeixen «actes de gamberrisme dels quals consta la corresponent denúncia davant la Guàrdia Civil d'Orpesa».

En aquest sentit i per a posar solución a aquest problema, a regidora encarregada de l'àrea de Seguretat i Policia, Araceli de Moya, ha informat que «els policies s'han traslladat allí per a prendre declaració, realitzar les corresponents identificacions i multar als qui no portaven la màscara, a part de que no es pot fer botelló». «Intensificarem els controls per a assegurar que es compleix amb l'obligació de portar màscara i evitar grans concentracions de persones, a més de les platges també en les zones de les urbanitzacions, perquè ens estan advertint de festes en habitatges privats amb 30 o 40 persones, que en aquests moments cal evitar per a frenar la propagació del virus», assenyala.

Te puede interesar
Lo más visto