Maru Candel reobrirà les accions presencials de la campanya 'Tots els 25 són 25 de novembre'

La monologuista mostrarà el 25 d'agost en Villa Ana com es viu l’amor amb les seues coses bones i les menys bones

General 20 de agosto de 2020 REDACCIÓ
cartel 25_agosto

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benicàssim reprén aquest mes les accions presencials de la campanya de conscienciació sobre la violència de gènere “Tots els 25 són 25 de novembre”, amb l’objectiu posat a aconseguir la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits. I ho farà amb Maru Candel dimarts que ve 25 d’agost en el Espai Cultural de la Mar Villa Ana. 

La monologuista porta des del 2008 formant part del canal de comèdia Comedy Central, fins fa poc presentava “Les nits del club de la comèdia” i la seua especialitat és mesclar el monòleg amb les seues cançons d'humor, la qual cosa es converteix en el seu segell personal en l’escenari. Dimarts que ve portarà a Benicàsim l’espectacle “Tot passa per alguna cosa, amor”, on parodiarà situacions de les relacions amoroses sota la seua pròpia filosofia de vida, mostrarà com es viu l’amor amb les seues coses bones i les menys bones. L’actuació tindrà lloc a les 19.30 hores i l’entrada és lliure fins a completar aforament. 

La regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla, ha assenyalat que “la lluita contra la violència de gènere està en cadascuna de les nostres accions; aquesta campanya vol visibilitzar-la davant la societat global i per a això, què millor que utilitzar com a eina l'humor. On riure’s del quotidià signifique també recordar que no hem de permetre que ningú utilitze la violència contra les dones tenint com a excusa un amor mal entés”.

Batalla ha recordat que la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”, es va posar en marxa fa quasi tres anys a Benicàssim i el seu objectiu és recordar que la lluita contra la violència contra la dona és un assumpte vital i diari i no una causa que només es reivindique una vegada a l’any. “Les víctimes que ho pateixen no saben d’efemèrides ja que ho pateixen tots els dies i per elles, hem de seguir alerta i no permetre que es reproduïsca cap actitud violenta sensibilitzant especialment a la societat per a no baixar la guàrdia i denunciar aquestes actituds”.

Te puede interesar
Lo más visto