Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Castelló CD podria jugar en una Segona Divisió amb 26 equips

Així ho ha proposat L'Associació de Futbolistes Espanyols per a la temporada 2020/2021

Esports 21 de agosto de 2020 REDACCIÓ
15957969696425
Marca

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), mitjançant una carta enviada aquest dijous a totes les parts implicades, proposa una Segona Divisió amb 26 equips per a la temporada 2020/2021, en la qual estarà el CD Castelló. Això s'ha proposat "davant la situació excepcional que travessem a causa de la pandèmia de la COVID-19 i les conseqüències en les quals ha desembocat la suspensió parcial de la Jornada 42".

"D'aquesta manera cap futbolista es veuria perjudicat per la decisió de tindre una lliga de 22 o 24 i es garantiria la salvaguarda dels drets adquirits contractualment pels nostres afiliats i els clubs", segons el sindicat de jugadors.

La AFE reconeix que la temporada 2019/2020 ha sigut "realment difícil" per la pandèmia de coronavirus que ha exigit decisions "complexes" en el món del futbol. "Per això -afig-, com a sindicat apel·lem a la unitat i cooperació de totes les parts implicades, amb la finalitat de posar solució a aquesta situació tan excepcional i evitar així que cap company futbolista es veja perjudicat, tenint en compte l'esforç i la gran capacitat d'adaptació a les circumstàncies que han demostrat durant aquesta campanya".

Des del punt de vista de la AFE "això no hauria de suposar cap mena de problemàtica a nivell de competició o de calendari, ja que ja s'ha fet així en les categories del futbol modest, en les quals no sols no s'han produït descensos, sinó que s'ha incrementat el nombre de participants per a la temporada 2020/2021, passant de 80 equips a 102".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter