El Castelló CD podria jugar en una Segona Divisió amb 26 equips

Així ho ha proposat L'Associació de Futbolistes Espanyols per a la temporada 2020/2021

Esports 21 de agosto de 2020 REDACCIÓ
15957969696425
Marca

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), mitjançant una carta enviada aquest dijous a totes les parts implicades, proposa una Segona Divisió amb 26 equips per a la temporada 2020/2021, en la qual estarà el CD Castelló. Això s'ha proposat "davant la situació excepcional que travessem a causa de la pandèmia de la COVID-19 i les conseqüències en les quals ha desembocat la suspensió parcial de la Jornada 42".

"D'aquesta manera cap futbolista es veuria perjudicat per la decisió de tindre una lliga de 22 o 24 i es garantiria la salvaguarda dels drets adquirits contractualment pels nostres afiliats i els clubs", segons el sindicat de jugadors.

La AFE reconeix que la temporada 2019/2020 ha sigut "realment difícil" per la pandèmia de coronavirus que ha exigit decisions "complexes" en el món del futbol. "Per això -afig-, com a sindicat apel·lem a la unitat i cooperació de totes les parts implicades, amb la finalitat de posar solució a aquesta situació tan excepcional i evitar així que cap company futbolista es veja perjudicat, tenint en compte l'esforç i la gran capacitat d'adaptació a les circumstàncies que han demostrat durant aquesta campanya".

Des del punt de vista de la AFE "això no hauria de suposar cap mena de problemàtica a nivell de competició o de calendari, ja que ja s'ha fet així en les categories del futbol modest, en les quals no sols no s'han produït descensos, sinó que s'ha incrementat el nombre de participants per a la temporada 2020/2021, passant de 80 equips a 102".

Te puede interesar
Lo más visto