Es podria aplicar el confinament selectiu d'algunes zones de la Comunitat en cas que fora obligat

Així ho ha explicat Puig després de participar en una reunió del Centre de Coordinació Operativa Integrada per a abordar l'aplicació de les mesures de control dels rebrots de Covid-19

Sanitat 21 de agosto de 2020 REDACCIÓ
ximo-puig-medidas-frenar-coronavirus
Levante-EMV

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat està considerant un marc jurídic que permeta el confinament selectiu d'algunes zones de la Comunitat Valenciana en cas que fora obligat. El Consell estudia aquesta mesura amb motiu de l'augment de contagis de coronavirus. I és que, en les últimes 24 hores s'han registrat 28 brots i 475 nous contagis a la Comunitat Valenciana.

Puig, juntament amb la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha participat en una reunió del Centre de Coordinació Operativa Integrada per a abordar l'aplicació de les mesures de control dels rebrots de Covid-19 .

En aquest sentit, el president ha defensat que l'objectiu aquest cap de setmana és que es complisquen les mesures de seguretat preses en el sector turístic i ha advertit que hi haurà una "resposta disciplinària" als incompliments d'aquestes per part de ciutadans i empreses. No obstant això, també ha volgut destacar que la situació actual no té res a veure amb el de la primera part de la pandèmia. "Ara s'està en disposició d'atendre una situació d'emergència més greu que l'actual, i amb subministraments per a sis mesos".

Te puede interesar
Lo más visto