Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Hospital Provincial no reobrirà els quiròfans fins a tindre controlat el brot de Covid-19

El 80% del personal ha donat negatiu en els *PCR i hui es realitzaran les proves restants

Coronavirus 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
I7MQ7HL7RBHB3C6RP7NCQ3NEGU

Les proves PCR realitzades entre el divendres i el dissabte a tot el personal de quiròfan de l'Hospital Provincial de Castelló han donat negatiu. Amb aquest resultat, el brot de set positius per coronavirus sorgit entre diversos sanitaris de la sala d'operacions del centre queda molt delimitat. Només manca que se li efectuen les proves hui al 20% del personal restant de l'hospital per a confirmar la seguretat total del sanatori.

De moment, no es planteja reobrir la zona quirúrgica i les operacions programades per a dilluns i dimarts han sigut ajornades. A l'agost, la plantilla d'operacions es redueix al 50% per vacances i, a més, els quiròfans tanquen els caps de setmana.

Aquest hospital de Castelló és el centre hospitalari de la Comunitat amb una major demora en les intervencions, més de nou mesos de mitjana, per la qual cosa, si el brot es manté amb aqueixos set casos confirmats, s'intentarà reprendre l'activitat quirúrgica al més prompte possible.

De moment, el brot es localitza en la plantilla i no hi ha constància que haja pogut haver-hi transmissió a algun pacient, la qual cosa ara estarà analitzant al detall Salut Pública amb l'estudi de contactes.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter