Policia Local i Guàrdia Civil posen 15 denúncies per botellons i confisquen 20 botelles en Alcossebre

Diverses persones es trobaven a les platges de Alcossebre a altes hores de la matinada consumint alcohol sense respectar la distància de seguretat ni utilitzar la màscara

Successos 24 de agosto de 2020 REDACCIÓ
2408-dispositivo-botellón-710x500
Castellón Información

El dispositiu conjunt de Policia Local i Guàrdia Civil d'Alcalà de Xivert-Alcossebre ha suposat la imposició de 15 denúncies així com la confiscació de 20 botelles de begudes alcohòliques durant aquest cap de setmana. Aquest dispositiu ha sigut posat en marxa amb la finalitat d'evitar la pràctica del botelló i s'emmarca en les accions de les Forces i Cossos de Seguretat de la localitat en aplicació de les mesures per a evitar la transmissió de la COVID-19. Així doncs, presten especial atenció al consum de begudes alcohòliques en la via pública així com l'agrupació de grups de més de deu persones sense guardar la distància de seguretat o sense complir l'ús de màscara.

En aquest cas, després de les diferents inspeccions per part del dispositiu conjunt, es dissolien diverses reunions de grups de persones que es trobaven a les platges de Alcossebre a altes hores de la matinada consumint alcohol sense respectar la distància de seguretat ni utilitzar la màscara. I d'altra banda, es va tramitar una denúncia contra un establiment per vendre alcohol a menors.

En aquest sentit, l'alcalde Francisco Juan ha destacat “la importància de fer complir totes les mesures de seguretat davant la situació que estem vivint. Per això, des de l'ajuntament estem adoptant totes les mesures necessàries per a seguir un municipi segur però és fonamental que tots siguem conscients que la prudència i la responsabilitat comencen de manera individual”.

Te puede interesar
Lo más visto