Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'avinguda Chatellerault de Castelló tindrà un carril bici d'ús exclusiu per a ciclistes

Es tracta d'uns treballs que s'emmarquen dins de l'actuació que ampliarà la xarxa ciclista d'ús exclusiu de la ciutat de Castelló i en línia amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Castelló

General 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
24-08-20 obras carril Chatellerault (1)

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ha iniciat aquest dilluns els treballs per a transformar la via de ciclovianants de l'avinguda Chatellerault en un carril bici d'ús exclusiu per a ciclistes i col·locar plataformes adaptades a ciclistes en les parades d'autobús. D'aquesta manera, es pretén millorar la seguretat viària i dels vianants en la zona, així com a l'entorn de CEIP Censal.

Aquests treballs formen part de l'actuació que ampliarà la xarxa ciclista d'ús exclusiu de la ciutat de Castelló amb un nou carril des de l'avinguda Borriana (encreuament amb carrer Herrero) fins a la rotonda de l'avinguda Chatellerault. A més, es tracta d'una actuació en línia amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Castelló.

D'altra banda, també permetrà ampliar el tram de vorera lliure pel qual poden circular els vianants. En aquest sentit, el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes ha explicat que “és una actuació amb la qual no sols millorem la infraestructura ciclista de Castelló dotant a la ciutat d'un nou carril, segur i de qualitat, per a ús de ciclistes, sinó que també aconseguim millorar la seguretat a l'entorn d'una infraestructura educativa per la qual passava la via de ciclovianants.”

“Des de Mobilitat Sostenible estem treballant per a afavorir el trànsit cap a un model de ciutat més sostenible, projectant nous carrils bici i impulsant l'ús de serveis com Bicicas i el bus urbà, perquè els desplaçaments per Castelló siguen més saludables i eficients”, ha destacat Ribes.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter