Els brots de Covid-19 de Els Ports ja estan baix control

Algunes activitats programades a Morella, Cinctorres i Olocau, seran cancel·lades com a mesura de prevenció

Sanitat 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
els-ports-casa-rural

Els ajuntaments de Morella, Cinctorres i Olocau van comunicar ahir que els seus respectius brots de coronavirus ja estan baix control.

A Morella, on es van confirmar nou casos, el consistori assenyala que «durant els últims dies s'han realitzat les proves PCR als contactes directes de les persones afectades i totes les proves han sigut negatives fora de l'àmbit familiar dels contagiats». L'alcalde de la capital dels Ports, Rhamsés Ripollés, recorda la importància de complir amb les mesures d'higiene i prevenció per a conviure amb el virus minimitzant al màxim els seus efectes.

D'altra banda, el primer edil va donar ànims a les persones que han de guardar quarantena i va recalcar que «l'ajuntament està al seu servei amb diferents ajudes i protocols a l'hora de fer la compra o tirar el fem».

Pel que respecta als diferents actes i esdeveniments programats per a aquesta setmana i per al mes de setembre, Morella estarà pendent a l'evolució de la pandèmia. Per part seua, Cinctorres, després dels resultats negatius de les proves realitzades als cercles de les cinc persones contagiades, reiniciarà algunes activitats litúrgiques de caràcter religiós que estaven programades aquesta setmana.

A Olocau del Rey, els contagis han obligat el consistori a clausurar unes certes instal·lacions per prevenció. Es mantindran tancades per un temps la piscina, el parc infantil, la guarderia i el Mesón del Rey.

Te puede interesar
Lo más visto