Onda concedeix una subvenció a 5 ONG per a desenvolupar projectes de cooperació internacional

En concret, l'ajuntament destinarà 40.000 euros per a millorar les condicions de vida de la població en aquelles zones o països empobrits

General 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
OSCAR VALERO_1
Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha concedit una subvenció a cinc ONG del municipi amb l'objectiu que puguen desenvolupar projectes de cooperació internacional en matèria d'Educació i en aspectes soci-sanitaris.

En concret, la suma total de la subvencions és de 40.000 euros que es divideixen entre els diferents projectes que es van presentar a la convocatòria d'ajudes de cooperació internacional i que compleixen amb els requisits mínims exposats en les bases de la convocatòria. Aquests col·lectius són els encarregats de gestionar directament els recursos econòmics aprovats vinculats a la millora de les condicions de vida de la població en aquelles zones o països empobrits.

“És el moment d'acostar el muscle i ajudar en tot el possible, sobretot en aquests moments de crisi sanitària i econòmica”, ha explicat l'edil de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero.

Així doncs, ja es coneix el nom de les ONGs que rebran aquesta subvenció: Mans Unides, El MAT-El món i Àfrica Treballen, Karit, Solidaris per la pau, Associació Quisqueya (ONGD) d'Onda i Delwende, al servei de la vida.

Onda assumeix els ODS

Per unanimitat de totes les forces polítiques del municipi es va aprovar en una sessió plenària la proposta d'incorporació de l'Ajuntament d'Onda a la Xarxa d'Entitats Locals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). L'objectiu va ser dur a terme de manera eficient la implantació de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a Onda. Els 17 compromisos que proposa l'ONU persegueixen contribuir al fet que els municipis siguen més inclusius, segurs, resilients i sostenibles.

Te puede interesar
Lo más visto