Finalitza l'ampliació del cementeri municipal de Vinaròs

S'han construït 208 nínxols i s'ha dut a terme la urbanització dels terrenys amb la creació d'una vorera amb llambordes, així com l'execució del clavegueram, pluvials, sistema de reg eficient i la preinstal·lació del sistema d'enllumenat

General 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
3d6f9ba1cafe57a153e3f99505322139622d3b1b_xl
Elperiodic.com

Aquesta setmana han finalitzat els treballs d'ampliació del cementeri municipal de Vinaròs amb la construcció de 208 nínxols i la corresponent urbanització dels terrenys, desenvolupada per part dels alumnes del programa d'ocupació "Et Formem", amb l'adequació de les noves jardineres i zones verdes.

"Els nous nínxols s'han construït segons la normativa vigent establida amb el Decret Sanitari Mortuori per a garantir que es compleix tota la legislació", ha explicat la regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà. Així mateix, ha destacat que amb aquests treballs principalment es pretén assegurar el servei a la ciutadania durant els pròxims anys i que així s'ha donat continuïtat a les obres que cada any realitza l'Ajuntament per a ampliar el cementeri.

D'altra banda, el regidor d'Urbanisme, José Chaler, ha indicat que "a més d'ampliar el cementeri amb els 208 nínxols, també és important oferir un espai el més agradable possible amb jardineres i zones verdes, tot 100% accessible per als visitants".

Els treballs s'han dut a terme a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló corresponent al 2019 amb una inversió de 113.462€. Amb aquest pressupost s'han construït els 208 nínxols i s'ha dut a terme la urbanització dels terrenys amb la creació d'una vorera amb llambordes, amb una amplària de 6,2 metres, seguint l'estètica actual. A més, s'ha executat el clavegueram, pluvials, sistema de reg eficient i la preinstal·lació del sistema d'enllumenat.

Te puede interesar
Lo más visto