El Centre de Jubilats d'Alcalà de Xivert tindrà un nou accés i unes millors instal·lacions

Segons ha explicat l'alcalde, “la millora en tot el Centre de Jubilats i sobretot en la zona del bar serà molt visible, donant-li una nova vida i possibilitats a aquest edifici municipal"

General 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
unnamed (7)
Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre

Les obres de renovació del Centre de Jubilats d'Alcalà de Xivert estan a punt de finalitzar i s'han completat amb diverses accions que suposaran una millora global quant a l'ús i gaudi de l'edifici per part dels usuaris.

En concret, es tracta del condicionament d'un nou accés pel carrer Maestrat, separant els accessos de l'Unitat de Respir i el Centre de Jubilats. I és que, fins al moment eren conjunts i ara s'han dividit amb un separador. A més, s'ha renovat el paviment i les instal·lacions de la piscina terapèutica del centre i s'ha condicionat el gimnàs i l'espai en el qual es realitzen serveis de podologia i fisioteràpia.

Així mateic, també ha suposat  una important millora en la zona exterior, amb la construcció d'una nova entrada de llum al pati, que suposarà major il·luminació natural i convertir-lo en un espai més agradable. També s'han adaptat les instal·lacions en normativa d'accessibilitat renovant per complet els serveis i s'han renovat dels sistemes d'electricitat i lampisteria. Per últim, s'ha actualitzat tota la cafeteria, modernitzant les instal·lacions, donant-li més llum natural i remodelant la façana exterior.

Tal i com ha assenyalat l'alcalde Francisco Juan, “la millora en tot el Centre de Jubilats i sobretot en la zona del bar serà molt visible, donant-li una nova vida i possibilitats a aquest edifici municipal, que esperem tinguen bon acolliment per part no sols dels socis sinó de tota la ciutadania.”

Te puede interesar
Lo más visto