L'Ajuntament d'Onda llança tallers per a ajudar a les empreses a redefinir les estratègies i models de negoci

Així el consistori pretén donar-los suport en la complicada situació provocada per la COVID-19

General 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Ajuntament Onda
Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda llança diversos tallers al costat del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló amb la finalitat d'ajudar a redefinir les estratègies i models de negoci de les empreses en l'era de la COVID-19. Aquesta actuació s'emmarca dins del Pla de suport a emprenedors i a empresaris.

En concret, es tracta d'un programa que compta amb 6 tallers que se celebraran en la Cassola, des del dijous 17 de setembre fins al dijous 29 d'octubre, en horari de 16.00 a 19.00 h. En ells, s'impartiran xarrades relacionades amb la motivació, el finançament, així com es potenciarà el costat creatiu dels participants.

La participació és gratuïta i la inscripció se pot fer través d'un formulari en la pàgina web de CEEI Castelló abans del 16 de setembre. Cal destacar que si en alguna de les sessions assistirà una persona diferent a l'habitual, haurà d'emplenar també el formulari d'inscripció.

Els qui participen aprendran a analitzar i diagnosticar els seus projectes de negoci. Per a això, comptaran amb l'ajuda de professionals que els aconsellaran i ensenyaran la fórmula per a prendre la millor decisió en moments d'incertesa.

“Treballem per a oferir els millors serveis que necessiten els autònoms i pimes per a adaptar-se a la nova situació econòmica”, ha destacat el regidor d'Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella.

Te puede interesar
Lo más visto