Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les obres de millora del CEIP Verge de Vallivana ja estàn adjudicades

La finalitat dels treballs és ampliar el nombre d'aules i dur a terme altres reformes que necessita l'edifici

General 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
dsc-1405cop_md
Elperiodic.com

L'Ajuntament de Morella ha adjudicat les obres de millora del CEIP Verge de Vallivana dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Aquests treballs els durà a terme l'empresa valenciana Urbamed per un pressupost d'1.252.177,63 euros després de tot el procés de valoració. D'altra banda, la direcció de l'actuació serà a càrrec de l'empresa morellana Balam per un total de 59.290 euros. Està previst que les obres comencen dins del mes de setembre

Cal destacar que durant tota l'execució no es veurà afectada l'activitat educativa, encara que sí que serà necessari habilitar una zona de joc durant els treballs, ja que la pista poliesportiva no es podrà utilitzar. Aquesta alberga les noves aules i serà la primera part del projecte.

Es tracta del "major contracte que ha formalitzat l'ajuntament de Morella en molts anys i és per a fer possible una de les obres més importants com és l'adequació del col·legi". L'edil ha explicat que "és una obra amb un pressupost important per a l'ampliació d'aules i millora d'infraestructures d'aquest edifici característic i complex", segons ha explicat l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés

A més, el primer edil ha afegit que "les obres començaran per la construcció de les noves aules, la qual cosa afectarà l'espai de jocs, per la qual cosa es condicionarà un espai mentre la pista esportiva estiga ocupada pel material de l'obra". Finalment, ha comentat que "l'actuació s'iniciarà durant el mes de setembre i no afectarà el desenvolupament de les classes".

En concret, es pretén ampliar el nombre d'aules i dur a terme altres reformes que necessita l'edifici. Així, el projecte les noves aules estaran situades en el talús de dalt del camp poliesportiu i la piscina de Morella, ja que les instal·lacions actuals són insuficients per a albergar les necessitats de professorat i alumnat. D'altra banda, una part molt important d'aquest projecte són les reformes que necessita l'edifici entre les quals destaquen l'accessibilitat, la renovació d'instal·lacions com l'elèctrica, la de dades i la calefacció, així com la millora de mobiliari i aïllament, tal com s'ha coordinat en tot el procés des de l'Ajuntament de Morella, amb l'AMPA i la direcció del centre.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter