Els bombers rescaten a un gos en la presa de l'embassament de L'Alcora

El rescat va ser complicat, però afortunadament van poder salvar al gos i retornar-li'l al seu amo

Successos 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
01
Elperiodic.com

Un gos va quedar atrapat en la presa de l'embassament de L'Alcora en la vesprada de passat dilluns per causes que encara són desconegudes. Així doncs, els bombers van haver de realitzar una complexa maniobra de rescat,  per a, finalment, poder tornar el gos amb el seu amo.

En concret, els fets es van produir sobre les 20.00h quan es va rebre avís d'un gos que estava a la part alta de la presa de l'embassament de L'Alcora i no podia eixir. Immediatament, el Consorci de Bombers de Castelló va mobilitzar una dotació de Bombers del parc voluntari de l'Alcalatén i una unitat de comandament del parc de Plana Baixa, que es van desplaçar al lloc.

A continuació, segons han explicat des del Consorci Provincial, “a l'arribada dels efectius es va estudiar l'operativa de rescat de l'animal, dos bombers van descendir mitjançant tècnica de rescat vertical des del corredor d'accés superior de la presa fins al punt on es trobava el gos, situat just sobre una dels sobreeixidors de l'embassament que té una important caiguda vertical fins a la base de la presa." 

Després d'assegurar al gos amb un arnés de rescat específic, se li va extraure fins al corredor superior en perfecte estat. Finalment, efectius de la Policia Local de L'Alcora van localitzar a l'amo que es va personar per a recollir a l'animal.

Te puede interesar
Lo más visto