La platja de la Concha serà l'escenari principal del Circuit de Voleibol de platja aquest cap de setmana

L'esdeveniment citarà a jugadors d'elit en un esdeveniment que comptarà amb totes les garanties de seguretat

Esports 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Cartel-Voley-Playa-2020-710x500

El municipi d'Orpesa serà aquest cap de setmana escenari esportiu. La localitat acollirà una de les proves del seté Circuit de Vóley Platja els pròxims 29 i 30 d'agost, un esdeveniment organitzat per la Diputació de Castelló i el Club de Vóley L’Illa-Grau, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.

El regidor d'Esports, Jordi Llopis, avança que seran un total de 64 els equips que participaran, la qual cosa es tradueix en més de 128 jugadors i 216 partits. La competició amateur masculina i femenina serà dissabte que ve i el diumenge es disputarà la competició ‘pro’ masculina i femenina. “Ambdues consten d'una fase de grups que se celebrarà en horari de demà i una fase d'eliminatòries, que es realitzarà a la vesprada”, compte l'edil.

En aquesta edició “hem de destacar l'alt nivell dels jugadors participants, amb dos jugadors de talla internacional que han participat en jocs olímpics representant a Espanya”. A més, tal com comenta Llopis, “participaran diversos equips internacionals perquè, davant la poca competició existent a nivell internacional, volen aprofitar aquest esdeveniment per a competir i continuar la seua preparació”.

Amb tot, l'esdeveniment esportiu compta amb un “protocol amb nombroses mesures amb la finalitat de poder garantir, abans de res, la salut de cada no dels esportistes”. La primera d'ella ha sigut dividir el torneig en dos dies i no en un com es feia normalment per a complir amb l'aforament establit. Així mateix, tal com avança l'edil, “a l'arribada a la platja es prendrà la temperatura a tots els participants abans de donar inici a la competició, durant el torneig no es realitzarà salutació entre equips rivals, ni a l'inici ni al final del partit, els canvis de camp es duran a terme pel costat dret de la pista i quan una parella no estiga competint haurà de fer ús de la màscara”.

A més, els partits es disputaran amb les pilotes de l'organització, que seran desinfectats després de cada partit i cada participant haurà de portar el seu propi gel desinfectant. Una altra de les mesures per a assegurar la protecció dels esportistes serà que “enguany no se celebrarà el tradicional acte de lliurament de trofeus en finalitzar la competició per a evitar aglomeracions i contactes entre els participants”, tal com assenyala Llopis.

Te puede interesar
Lo más visto