Onda reforça les tasques de neteja i desbrossament d'herbes

Les fortes pluges de la passada primavera han fet que la mala herba cresca en diversos punts i això pot provocar incendis forestals

General 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Onda_prevención
Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha reforçat les tasques de neteja i desbrossament d'herbes altes per a reduir al màxim les possibilitats que s'ocasionen incendis forestals pròxims a les zones urbanes i urbanitzables del municipi.


En aquest sentit, el consistori ha decidit col·laborar amb el Grup Tragsa per a dur a terme totes les actuacions que siguen necessàries. I és que, segons demostren els informes dels tècnics les fortes pluges de la passada primavera han fet que la mala herba cresca en diversos punts. I per això, requereixen una actuació immediata per part del consistori.


Els operaris ja es troben treballant en zones pròximes al riu Sonella, ja que es tracta d'un entorn que compta amb una gran quantitat de residències i casetes en les quals molts ondenses decideixen passar allí el cap de setmana.


"Amb aquesta acció volem garantir les millors condicions per als ondenses i minimitzar al màxim qualsevol risc que puga posar en perill als nostres veïns”, ha explicat l'edil d'Ordenació del Territori, Juan López.

Te puede interesar
Lo más visto