Més de 600 entitats de la Comunitat Valenciana reben el distintiu digital del programa CreaTurisme

Així, aquestes empreses poden augmentar el valor del seu producte i aconseguir enfortir la seua competitivitat en el mercat

General 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
5retos
CreaTurisme

Turisme Comunitat Valenciana lliura els distintius digitals del Programa CreaTurisme a 604 entitats de la Comunitat Valenciana.

El Programa CreaTurisme busca l'enfortiment de productes turístics altament especialitzats, segmentats i de base experiencial i està dividit en tres línies de producte: Mediterrani Cultural, Mediterrani Natural / Rural, i Mediterrani Actiu / Esportiu.

Així doncs, les empreses i entitats que compleixen amb els requisits per a estar dins del programa reben els seus distintius digitals amb la finalitat d'augmentar el valor del seu producte en comptar amb una marca fàcilment distingible. D'altra banda, també aconsegueixen així enfortir la seua competitivitat en el mercat, dotar d'una imatge institucional als seus suports de comunicació i promoció 'online' i brindar més confiança als seus clients en estar adherit a un Programa oficial de Turisme Comunitat Valenciana.

Cadascuna de les  línies del programa té al seu càrrec productes específics, com la Ruta de la Seda, agroturisme, cicloturisme i MTB, Territori Borgia, ecoturisme i turisme esportiu, entre altres, que han sigut prioritzats dins de l'estratègia d'enfortiment de competitivitat de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto