Castelló redueix la taxa de fem a activitats no essencials

La mesura s'aplicara a partir de setembre i en proporció i compensació als mesos de l'estat d'alarma

Economía 28 de agosto de 2020 REDACCIÓ
27

L'Ajuntament de Castelló aplicarà una reducció de la taxa de fems a les activitats no essencials per a compensar els mesos d'estat d'alarma. Per tant, la rebaixa estarà vigent durant un temps proporcional a l'aturada i suposarà una baixada del 27% de la taxa anual i un estalvi global per als comerços i locals de 512.973,04 euros. S'aplicarà en el segon període de pagament que s'inicia al setembre.

8.009 comerços i locals de la capital de Castelló es beneficiaran d'un descompte d'uns 64 euros de mitjana, després d'haver-se vist obligats a tancar per la pandèmia del coronavirus.

Es tracta d'una mesura que se suma a altres exempcions de pagaments de taxa proposades pel consistori. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, va explicar que aquestes decisions serveixen "per a secundar i ajudar a minimitzar els efectes econòmics i socials que la crisi sanitària per coronavirus ha provocat en el teixit empresarial local, principalment a pimes i persones autònomes».

El segon període del calendari fiscal de 2020, més flexible a causa de la pandèmia, inicia dimarts que ve i finalitza el 30 de novembre. Durant aquest període, es procedirà al cobrament dels impostos ajornats per la situació del covid-19.

Te puede interesar
Lo más visto