Pluges, tempestes i possibles pedregades hui a l'interior i al litoral nord de Castelló

La Diputació de Castelló demana molta precaució davant el canvi del clima

General 28 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Captura-de-Pantalla-2020-08-28-a-les-10.40.51-696x500

Les diferents institucions com la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana i la pròpia Agència Meteorològica avisen de fortes pluges hui amb nivell taronja en l’interior nort, en l’interior sud i en el litoral nord de la provincia de Castelló. Concretament, hi ha una probabilitat molt forta de que aquestes zones sofrisquen en el dia de hui pluges (nivell taronja) i tormentes amb, possiblement, granissada (amb un nivell groc). Aquest temporal es preveu des de les 14:00 fins les 21:00 hores.

Així doncs, aquestes institucions no paren d’inssistir pels seus canals oficials que cal tindre precaució en tot l’interior i el litoral de la provincia davant aquestos avisos. De fet, des del Centre de Coordinació d’Eemergències de la Generalitat Valenciana s’ha establit el nivell groc en l’interior.

Amb tot, des del Centre d’Emergències s’avisa que el nivell groc no activa la preemergència al no arribar a un risc important, encara que es puguen generar problemes en activitats o llocs vulnerables que “obliguen a adoptar mesures determinades”.

Te puede interesar
Lo más visto