Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola sol·licita les subvencions del programa LABORA per a la contractació de quatre persones en situació de desocupació

És una subvenció destinada a la contractació de persones d'almenys 30 anys d'eda

General 28 de agosto de 2020 REDACCIÓ
peñis

La Regidoria de Turisme, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament de Peníscola sol·licitarà les subvencions dirigides a corporacions i entitats locals de la Comunitat Valenciana del programa Avalem Experiència i Avalem Joves de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Avalem Experiència és una subvenció destinada a la contractació de persones d'almenys 30 anys d'edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la COVID 19. Des de l'àrea d'Ocupació s'ha proposat a la Junta de Govern local la sol·licitud de l'ajuda per a la contractació de 2 persones desocupades durant almenys 6 mesos en jornada completa per a la realització d'obres o serveis d'interés general.

Quant a Avalem Joves, es tracta d'un programa d'incentius a la contractació de persones joves per entitats locals dins del marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil 2020. La Regidoria d'Ocupació ha sol·licitat aquesta ajuda a l'entitat Labora per a la contractació de 2 treballadors del Grup 2 de cotització.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter