Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Pedro Navarro actuarà aquesta nit en el XVIII Festival Internacional de Guitarra de Hondarribia-Peníscola

El festival el va iniciar Carles Pons, director artístic de l'event

Música 28 de agosto de 2020 REDACCIÓ
guitarra

Ahir va començar la 18a Edició del Festival Internacional de Guitarra d'Hondarribia-Peníscola en el Castell del Papa Luna. Aquesta cita cultural, organitzada des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola, sota la direcció artística de Carles Pons, es va iniciar amb el concert del mateix director en el Saló Gòtic de la fortalesa.

Aquesta nit arriba el torn del compositor Pedro Navarro, la música del qual combina diversos registres com el flamenc, el jazz, latino i música clàssica. Rubén i Ausiàs Parejo, de Valencia Guitar Dúo, acturaran demà i oferiran el seu repertori a duo, amb el qual han participat en festivals i auditories de diferents punts d'Europa. Per acabar, el diumenge 30 tindrà lloc el concert de música antiga i medieval del Cuarteto Musicantes, els quals utilitzen instruments que són reproduccions dels originals de l'època.

Les entrades tenen un preu de 7 euros i poden adquirir-se de forma anticipada en l'Hotel Tío Pepe de Peníscola o en el mateix Castell a partir de les 21.30 els dies del concert.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter