Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Policia Local de Peníscola imposa 259 sancions per incompliments relacionats amb el Covid

Coronavirus 29 de agosto de 2020 Redacció
policia paseo
Han impulsat 252 accions de conscienciació entre la població per a la promoció d'hàbits de seguretat sanitària

Des de l'inici de la crisi sanitària i amb el decret de l'estat d'alarma, per part de l'Estat, el passat mes de març, s'han disparat les xifres de servicis realitzats i atesos per part de la Policia Local. En total, més de 6000 servicis. El control de la mobilitat i compliment de les restriccions imposades per l'estat d'alarma van centrar les primeres actuacions en la població, identificant-se un total de 1355 vehicles.

Els agents han dut a terme 405 identificacions i identificat un total de 129 incompliments de normatives de seguretat sanitària relatives al Covid19. A estos, cal afegir les 130 sancions per no portar màscara, en total, més de 250 sancions imposades.

Conscienciació ciutadana

Des del cos local de Policia s'han dut a terme múltiples accions de conscienciació per al compliment de les normatives, en total, 252 actuacions. "La Nostra tasca de control del compliment de la normativa derivada d'esta situació excepcional s'ha combinat amb una intensiva tasca informativa a la població" ha explicat des de la direcció Antonio Morejón. Que ha recordat també la seua col·laboració amb el sector turístic per a la implementació de mesures de seguretat en els establiments locals.

Conductes incíviques

Durant la pandèmia, a més, la Policia Local ha tramitat un total de 55 denúncies per incompliment de l'ordenança de convivència ciutadana, com per exemple la celebració de botellons.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter