Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Joventut inicia al setembre la nova programació de cursos, tallers i activitats

Les activitats inicien amb un curs online d'iniciació a la fotografia i un altre presencial d'iniciació a l'il·lusionisme

Educació 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Jorge Ribes

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, ha preparat una sèrie de cursos, tallers i activitats a desenvolupar a partir del mes de setembre dirigits a aprendre noves habilitats, millorar aquelles les ja adquirides i incrementar les possibilitats en el mercat laboral. El regidor de Joventut, Jorge Ribes, ha explicat que tots els tallers, cursos i activitats es duran a terme d'acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de seguretat per a previndre la propagació de la covid-19, per la qual cosa estaran subjectes a adaptacions o suspensions en la mesura que així ho requerisca l'evolució epidemiològica.

De moment, les activitats i cursos previstos a partir de setembre són: Iniciació a la Fotografia, Iniciació a l'Il·lusionisme, Dissabtes Tecnològics, Iniciació al Grafiti, Ioga, Escriptura Creativa, Descobriment Tecnologia Dron, Cinema i Videocreació, Dinamització Creativa, Teatre i Creació Col·lectiva, Modelatge i Impressió 3D, Fotografia Estenopeica, Origami, Curs de Manipulador/a d’aliments, Curs de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure infantil i juvenil, Iniciació a la Fotografia, Llengua de signes A.1.2., Valencià C1, Inglés B1, B2, A2, Micro Obert, Urbans Castelló, Fuita Hall, Halloween, Gaming Experience, Saló del Còmic Infantil i Juvenil, Reciclatge i Transformació de residus, Festival de Projeccions de Cinema i Videocreació.

Fins hui, s'ha obert el termini per als dos primers tallers. El d'Iniciació a la Fotografia se celebrarà els dimarts i dijous, de 18.00 a 19.30 hores, del 8 de setembre al 8 d'octubre, amb una duració de 15 hores. El taller es realitzarà en la modalitat ‘online’ a través de la plataforma GoToMeeting. El curs està destinat a persones d'entre 18 i 30 anys. 

Quant al taller d'Iniciació a l'Il·lusionisme, està dirigit a persones d'entre 12 i 30 anys i se celebrarà de manera presencial els dissabtes 12, 19 i 26 de setembre de 10.00 a 13.30 hores en el Casal Jove. Els interessats poden inscriure's a través del següent enllaç. A través d'aquest curs es podran aprendre els fonaments de l'il·lusionisme, el control de l'atenció i la pràctica dels jocs de màgia

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter