Les Festes Patronals de Benicarló finalitzen sense incidències

Membres de l'equip de govern i de la Policia valoren positivament la setmana de celebracions

Cultura 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
balanç_festes-680x365_c

Les festes patronals 2020 de Benicarló van arribar a la seua fi la nit del passat diumenge. La festivitat ha estat limitada per la pandèmia del coronavirus, els efectes de la qual han requerit un major esforç per part de l'Ajuntament a l'hora de garantir la salut i la seguretat dels ciutadans. De fet, els focs artificials programats per a donar tancament a les festes van ser finalment suspesos per a garantir la seguretat.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, juntament amb el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó i el cap accidental de la Policia Local, Víctor Cheto, van oferir ahir en una roda de premsa les primeres valoracions de les festes.

Miralles ha volgut destacar el compliment de les normes d'higiene i seguretat, evitant actes multitudinaris i controlant la situació a cada moment. Recalca que la viabilitat de la celebració d'unes festes adaptades i reduïdes ha sigut fruit d'una "responsabilitat col·lectiva admirable".

Per tant, l'alcaldessa agraeix a tots els implicats en l'organització prèvia i en el manteniment de les festes el seu esforç, i afalaga el "comportament exemplar" dels veïns i veïnes de Benicarló.

Per part seua, el regidor de Festes i Falles, ha indicat que “després d’aquesta setmana sortirem reforçats com a poble”, i és que Benicarló ha sigut un dels pocs municipis que ha celebrat les seues festes a la província de Castelló. Per aquest motiu, l'edil reconeix la labor de la Comissió de Festes per dur a terme unes festivitats segures.

Tant el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, com el cap accidental de la Policia Local, Víctor Cheto, destaquen que la setmana ha sigut molt tranquil·la quant a incidències. Añó assenyala que els reforços en els torns han permés controlar els botellons sense desatendre altres tasques importants.

La setmana de festes ha finalitzat amb 96 identificacions de joves però sense denúncies per botellons, segons informa Cheto.

Te puede interesar
Lo más visto