Morella es prepara per a iniciar un curs atípic

La localitat ha establit uns protocols per a la reobertura de serveis educatius, esportius i culturals

Educació 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
moreyio

La localitat de Morella es prepara per a tornar a oferir serveis al llarg del mes de setembre, amb una sèrie de mesures preventives per a evitar la propagació del COVID-19. L'escola Infantil, el CEIP Verge de Vallivana o l'IES port són alguns dels serveis que es reobriran entre el 3 i el 7 de setembre. També ho faran espais esportius com el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

L'Escola Infantil tindrà la seua reobertura el 3 de setembre, encara que els professors ja hauran d'acudir l'1 per labors d'organització i, a més, hauran de realitzar una reunió amb els pares, abans del començament de curs, per a donar les pertinents instruccions de com es duran a terme la nova normalitat educativa.

Per part seua, Centre de Dia de Morella obrirà el 14 de setembre. L'Ajuntament serà l'encarregat d'anunciar els protocols de reobertura a les famílies. Tant del centre de dia com en la resta de serveis públics, l'Ajuntament implementarà serveis de neteja i desinfecció.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha emfatitzat i remarcat el reforç en els protocols de neteja: '' hem d'estar convençuts que siguen segurs enfront del coronavirus''. A més, l'alcalde ha assegurat que estan informant amb notable vehemència a tots els familiars sobre el desenvolupament dels protocols de seguretat en les reobertures dels centres públics.

Te puede interesar
Lo más visto