Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

A la província de Castelló s'han imposat 377 denúncies per no portar màscara

Les dades de la Conselleria de Sanitat reflecteixen una situació controlada, sense defuncions des del mes de juny

Coronavirus 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
unnamed

Les dades referents al coronavirus a la província de Castelló revelen una situació bastant controlada. La nota més positiva és que no s'han registrat morts pel virus des del passat 18 de juny, per la qual cosa la xifra es manté en 227.

Si que hi ha hagut un augment de casos durant el mes d'agost, que finalitza amb els 53 nous positius detectats dissabte passat, dels quals 5 corresponen a un nou brot d'àmbit laboral a Onda. Segons les dades de la Conselleria de Sanitat, el total de positius des de l'inici de la pandèmia és de 2.630.

Pel que respecta al compliment ciutadà de les restriccions, les denúncies per ús indegut o per no portar màscara ascendeixen a 377 des de finals del mes de juliol. Més concretament, han sigut 366 a particulars i 11 a locals amb multes de fins a 100 euros.

La majoria de sancions s'han imposat a Peníscola, on 259 han sigut per incompliments relacionats amb la Covid, de les quals 130 han sigut per no portar màscares i 55 per incompliment de l'ordenança de convivència ciutadana.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter