L'exposició #Noemtoqueselwhatsapp podrà veure's de nou a Borriana i Daya Vieja

Es tracta d'un recurs de la sèrie 'M'importa' que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones

Educació 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
whatshap
Infojucar

L'exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) reprén les activitats al setembre en dues localitats: Borriana i Daya Vieja. Es tracta d'una exposició que forma part del programa 'M'importa d'Educació en Valors' de l'IVAJ i que està composta per una sèrie de panells on s'estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

En concret,el públic podrà acudir a veure-la des de l'1 de setembre fins a l'11 de setembre al Centre Municipal de Cultura La Mercé de Borriana i de l'1 al 8 de setembre s'exposa a l'Ajuntament de Daya Vieja, organitzada a través de la Mancomunitat Sota Segura.

A la web de l'IVAJ )mimporta.info) es pot veure l'actualització del calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. A més, les persones i entitats interessades poden sol·licitar l'exposició a través d'aquesta web mimporta.info. D'altra banda, també es posa a la disposició d'ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie 'M'importa' que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Te puede interesar
Lo más visto