Un renovat filial del Castelló torna al treball

La majoria de reforços provenen del Juvenil A, acabat d'ascendir a Divisió d'Honor

Esports 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
pruebas-medicas-castalia

Els jugadors del filial del Club Esportiu Castelló s'han sotmés aquest matí a les proves mèdiques per a la preparació de la pròxima temporada. L'equip, després de caure en la primera ronda de la promoció d'ascens a Tercera Divisió, s'ha fet una rentada de cara.

La plantilla ha incorporat a nous jugadors, dels quals tan sols el porter Juanan és un fitxatge, procedent del CD Acer de Tercera Divisió. La resta de cares noves són jugadors de categories inferiors del club.

Sergio Villalba, Brian Campos i Sergi Miñana ascendeixen per a reforçar la saga des del Juvenil A, equip que acaba d'aconseguir l'ascens a la Divisió d'Honor. En el centre del camp s'incorporen Borja Pérez, del Juvenil A, i David Chumillas, procedent del CF Torre Levante de Divisió d'Honor. Finalment, un altre jugador del Torre Levante s'unirà a la davantera, Pablo Madrid.

Així mateix, altres sis futbolistes que militen en el juvenil A del CD Castelló es troben passant les proves mèdiques amb el filial per a realitzar la pretemporada amb l'equip de Preferent. Alejandro Vicente, Igarki Morales, Javier Arrufat, Edu Pulpón, Ramiro Hinojosa i Carlos Cobo són els triats per Iván Campos per a tractar de guanyar-se un lloc en l'últim escalafó abans del primer equip.

Te puede interesar
Lo más visto