Javier Gual, portaveu socialista a l'Ajuntament de Borriana, dimiteix per motius “estrictament personals”

Gual ha explicat que ho fa per a atendre “la meua responsabilitat personal que, en aquests moments, és incompatible amb aquest ritme”

Política 31 de agosto de 2020 REDACCIÓ
4-JavierGual
Noticias Comunitat Valenciana

Javier Gual, regidor de Seguretat Ciutadana i Personal i portaveu del grup socialista a l'Ajuntament de Borriana, ha presentat aquest matí la seua dimissió per motius “estrictament personals”, que li impedeixen atendre amb tota la dedicació i responsabilitat a l'exercici de les seues funcions en l'equip de govern.

“La política no és un treball i cal saber quan fer un pas arrere, i sé que els meus companys i companyes continuaran fent una labor més que extraordinària”, ha assegurat Gual. A més, ha dit que ser portaveu del grup socialista “ha sigut una de les millors experiències de la meua vida i sens dubte un privilegi treballar amb la Policia Local i el personal”.

En aquest sentit, ha volgut donar les gràcies al partit socialista i al secretari general, Vicente Aparisi, “la seua confiança depositada durant quasi una dècada en triar-me portaveu”, així com a l'alcaldessa, Maria Josep Safont, “com no, i de la qual només puc tindre paraules d'agraïment i molta estima”.

Per a Gual és una decisió “difícil i costosa de prendre” i és “trista” per tindre que abandonar la seua responsabilitat com a regidor i portaveu. Ha explicat que ho fa per a atendre “la meua responsabilitat personal que, en aquests moments, és incompatible amb aquest ritme”. “El millor és que una altra companya de la llista socialista ocupe aquest espai per a dedicar-li tota la seua energia”. I no obstant això, Gual ha assegurat que seguirà vinculat a la formació socialista i al grup municipal.

Per tant, la següent en la llista del PSPV-PSOE, Ester Meneu Cervera, entrarà a formar part en l'equip municipal de govern.

Te puede interesar
Lo más visto