Peníscola prepara la seua adhesió a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat "Exquisit Mediterrani"

L'àrea de Turisme valida en la Junta de Govern local la proposta d'incorporació a la marca que impulsa Turisme Comunitat Valenciana

General 01 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
_1180421

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ultima, al costat de Turisme Comunitat Valenciana, la signatura del conveni per a l'adhesió del municipi a la Xarxa GastroTurística que impulsa l'administració autonòmica.

L'objectiu del conjunt del territori és ordenar i connectar iniciatives entre agents del sector turisticogastronòmic, crear nodes territorials, millorar la competitivitat i la comunicació del producte a través de la marca: L’EXQUISIT MEDITERRANI.

Segons la informació facilitada per l'agència autonòmica sobre el perfil del turista a Peníscola, la gastronomia s'ha situat com a motivació principal per a l'elecció de la destinació del seu viatge a la ciutat del Papa Luna.

Quant a les activitats a les quals destina el seu temps, segons la mateixa enquesta, a més del gaudi de la platja, les visites culturals i als espais naturals, les degustacions gastronòmiques formen part de l'agenda obligada per al 31,76% dels turistes que arriben a la Ciutat a la Mar.

El consistori valora les xifres “com a resultat de la professionalització i excel·lència del sector hostaler i la seua estreta vinculació amb els productes autòctons, especialment, amb el sector pesquer local” ha explicat la regidora de l'àrea, Raquel París, qui ha destacat també “l'enorme esforç que al llarg dels últims anys està realitzant l'administració conjuntament amb el sector, per promocionar la gastronomia local a través de múltiples accions com l'assistència a fires, les demostracions gastronòmiques en diversos mercats nacionals, la celebració de jornades gastronòmiques o l'impuls a la posada en valor del receptari tradicional”.

Així aquesta proposta d'adhesió a la marca de qualitat autonòmica, de recent creació, respon a l'estratègia de destinació: "treballar en el posicionament de la nostra oferta gastronòmica és una de les nostres apostes estratègiques en la qual estem treballant en els últims anys; participar en aquesta aposta conjunta del nostre territori és un pas avant més per al qual esperem signar el conveni amb la Secretaria Autonòmica en breu ".

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto