Pérez defensa l'esforç per iniciar les classes presencials per a evitar l'exclusió social dels xiquets, xiquetes i adolescents

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d'Almenara destaca que, “també en este sector de la població, és crucial que ningú es quede arrere”

Política 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Pérez

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat el “gran esforç” que s'està fent des del govern central i l'autonòmic per a obrir els col·legis amb classes presencials en entendre que l'escola és, a més de l'aprenentatge de coneixements, “un espai molt important per a la socialització i el valor de la pertinença a grup per a poder compartir experiències, emocions i metes”.

En este sentit, Pérez ha ressenyat que la tornada a escola “és vital per a evitar l'exclusió social dels xiquets, xiquetes i adolescents i que, també en este sector de la població, és crucial que ningú es quede enrere”. “El partit socialista ha demostrat que les polítiques d'ocupació, habitatge, serveis socials, sanitat, igualtat i educació activades durant l'estat d'alarma i ara en la reconstrucció després de la pandèmia són la millor recepta per a eixir tots junts d'esta crisi. Ara hem de continuar sumant esforços perquè la comunitat educativa puga iniciar també la seua nova normalitat”, ha afegit.

Pérez també ha mostrat la seua sorpresa amb la “sobtada preocupació” del Partit Popular per la comunitat educativa i lamenta que esta preocupació “no l'hagueren tinguda quan van governar i van imposar la política de retallades i barracons, a més de castigar durament l'educació pública”. “Lamentablement, el PP segueix en eixa tossuda actitud d'intentar sembrar odi, crispació i alarmisme, ara també en la tornada a les aules”, apunta Pérez.

Finalment, la secretària d'Organització ha marcat una clara diferència i és que, “mentre el partit socialista continua actuant amb una profunda responsabilitat i pensant sempre en les persones i en garantir la igualtat d'oportunitats, el PP, mancat de propostes i de discurs propi, només sap que anar als tribunals per a veure si aconsegueix el que no està aconseguint amb la seua nefasta, demagoga i fracassada estratègia d'usar el virus per a intentar enderrocar al Govern”.

Te puede interesar
Lo más visto