Oropesa acollirà aquest diumenge la VII edició del Triatló Sprint

L'esdeveniment comptarà amb un protocol de seguretat anticovid

Esports 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
triatlon_NoticiaAmpliada

Orpesa acollirà diumenge que ve la setena edició del Triatló Sprint, on es reuniran 140 esportistes. L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament d'Orpesa i la Federació de Triatló Comunitat Valenciana. Malgrat la crisi de la Covid-19, Oropesa està sent l'escenari d'esdeveniments de renom aquest estiu, com el concurs Miss i Mister World.

El regidor d'Esports, Jordi Llopis, ha informat que hi haurà un protocol per a guiar als participants de manera que es complisquen "totes les mesures de seguretat i prevenció per a garantir la salut de tots els assistents i evitar qualsevol possible contagi”.

Quant a la dinàmica de la competició, els participants començaran a nadar 750 metres des de la platja de la Petxina a les 9.00 hores. En eixir de l'aigua els espera un dur circuit de dues voltes amb bicicleta, amb un total de 17 kilometros. Finalment, els esportistes hauran de córrer 5 km al llarg de la platja Morro de *Gos per a tornar pel passeig del far i la torre del Rei cap a la platja de la Petxina, lloc en el qual està la meta.

Trencant amb la línia de passades edicions, enguany no hi haurà lliurament de trofeus per raons de seguretat.

Te puede interesar
Lo más visto