Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els regidors de govern assumeixen les noves competències després de la reestructuració

En la Junta de Govern Local de demà es donarà compte dels decrets de nomenaments i de canvis en funcions orgàniques

Política 03 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Ajuntament_de_Castelló_de_la_Plana_-_1

Els regidors i regidores de l'equip de govern que canvien de competències després de la reestructuració anunciada per l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, arran del pròxim nomenament de Rafa Simó com a president de l'Autoritat Portuària de Castelló, assumeixen ja els seus nous càrrecs. Demà es donarà compte dels decrets que recullen les noves designacions en la Junta de Govern Local. Passen per junta tots els decrets excepte el que afecta la nova regidora, Monica Barabás, fins que prenga possessió del seu càrrec com a regidora per a assumir competències, que seran Recursos Humans i Administració Electrònica i Innovació Digital.


Així, les competències queden repartides de la següent forma:


Amparo Marco: Agenda 2030
David Donate: Seguretat Pública i Emergències, Hisenda, Innovació Comercial i Consum Sostenible
Pilar Escuder: Turisme, Infraestructura Verda, Patrimoni i Ermites
Patricia Puerta: Ocupació
José Luis López: Urbanisme, Obres i Projectes Urbans, Equipaments i Serveis, i Contractació
Mary Carmen Ribera: Benestar Social, Dependència i Infància, i Cooperació
Omar Braina: Esports i Festes
Isabel Granero: Gent Gran i Salut, i Cementeri
Jorge Ribes: Mobilitat Sostenible i Ús de l'Espai Públic, Activitats i Joventut

En la Junta de Govern Local de demà també es donarà compte dels canvis en algunes funcions orgàniques. Entre ells, els nomenaments de José Luis López com a portaveu del govern municipal; Mary Carmen Ribera com a tinent d'alcaldia del Grau; i Isabel Granero com a tinent d'alcaldia del Sud i membre de la Junta de Govern Local. A més, es donarà compte de la designació d'Omar Braina com a president del Patronat de Festes.


Per la Junta passaran altres propostes, com la relativa a la designació de José Luis López com a president de la Comissió d'Estudi Permanent de Sostenibilitat i Ordenació del Territori i com a representant de l'Ajuntament en el Consell Territorial de la Propietat Immobiliària; la designació de Mary Carmen Ribera com a representant en la Junta de Protecció del Paratge Natural de les Illes Columbretes, en l'Associació GALP La Plana i en l'Associació Espanyola de Ciutats per la Pesca; i la designació de Jorge Ribes com a representant en la Comissió d'Espectacles i Activitats Recreatives de la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter