La Policia Local d'Orpesa sanciona a quatre establiments de compravenda il·lícita

Els agents han confiscat els productes falsificats que estaven a la venda

Successos 03 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
top-manta2_xl

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local d'Orpesa, ha dut a terme una operació en la qual s'han confiscat al voltant de 7.500 peces falsificades que estaven a la venda en quatre establiments situats en el passeig marítim de la platja de Morro de Gos.

El dispositiu policial ha finalitzat amb els productes requisats i amb la detenció de tres persones, d'entre 31 i 51 anys, per cometre delictes contra la propietat industrial i l'aprehensió dels efectes falsificats.

Els agents d'Oropesa ja han realitzat operacions d'aquesta índole al llarg de l'estiu, perquè es tracta d'una de les prioritats de l'ajuntament. De fet, l'alcaldessa, María Jiménez considera que s'ha "aconseguit erradicar el ‘top manta’ durant aquest estiu”.

Així mateix, l'Associació per a la Defensa de la Marca (Andema), que defensa a tots aquells comerços legals afectats per la competència que suposa la proliferació d'aquests negocis il·lícits, s'ha mostrat agraïda amb el consistori i, sobretot, amb el treball de la Policia Local.

Te puede interesar
Lo más visto