Els alumnes de la iniciativa 'Ens Formem' de Vinaròs comencen les tasques d'adequació del passeig de Fora del Forat

La iniciativa permet que les persones amb dificultats per a incorporar-se al món laboral adquirisquen formació

General 03 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Sin-título-1-697x500

Els membres de l'Escola d'Ocupació 'Et Formem' de Vinaròs, associació destinada a donar i facilitar ocupació a persones amb dificultats en la inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, han començat les tasques de neteja i adequació del bosc mediterrani del passeig de Fora del Forat.

Els alumnes-treballadors d'aquest taller disposen d'un contracte per a la formació i l'aprenentatge. Gràcies a aquestes tasques en el passeig i a altres com el manteniment de tamarindes i jardins pròxims a la mar, del jardí del parc de la Paret Blanca, així com l’adequació del paratge de l’ermita i els horts urbans, poden aconseguir el certificat professional en Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria, i també el d’Activitats Auxiliars en Agricultura.

A ulls de María Cano, regidora d'Ocupació, la funció d'aquesta iniciativa és doble. D'una banda, ajuda a aquest col·lectiu a formar-se perquè les seues oportunitats d'entrada al món laboral augmenten; d'un altra, col·laboren per a millorar la imatge del municipi amb els seus serveis a la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto