Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Els alumnes de la iniciativa 'Ens Formem' de Vinaròs comencen les tasques d'adequació del passeig de Fora del Forat

La iniciativa permet que les persones amb dificultats per a incorporar-se al món laboral adquirisquen formació

General 03 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Sin-título-1-697x500

Els membres de l'Escola d'Ocupació 'Et Formem' de Vinaròs, associació destinada a donar i facilitar ocupació a persones amb dificultats en la inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, han començat les tasques de neteja i adequació del bosc mediterrani del passeig de Fora del Forat.

Els alumnes-treballadors d'aquest taller disposen d'un contracte per a la formació i l'aprenentatge. Gràcies a aquestes tasques en el passeig i a altres com el manteniment de tamarindes i jardins pròxims a la mar, del jardí del parc de la Paret Blanca, així com l’adequació del paratge de l’ermita i els horts urbans, poden aconseguir el certificat professional en Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria, i també el d’Activitats Auxiliars en Agricultura.

A ulls de María Cano, regidora d'Ocupació, la funció d'aquesta iniciativa és doble. D'una banda, ajuda a aquest col·lectiu a formar-se perquè les seues oportunitats d'entrada al món laboral augmenten; d'un altra, col·laboren per a millorar la imatge del municipi amb els seus serveis a la comunitat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter