L'alcaldessa de Borriana posa bona nota a la temporada turística estival

Safont felicita els usuaris de les platges locals pel seu bon comportament

General 04 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1297891_1

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont s'ha mostrat satisfeta amb els resultats de la temporada turística d'estiu en el municipi. Els visitants de les platges, que han sigut "l'epicentre d'oci de la localitat durant l'estiu", en general, han respectat les normes de prevenció de la Covid-19, com l'ús de màscares o el distanciament social. De fet, l'Arenal, la Malvarrosa i la Serratella han rebut el distintiu de platges segures.

La pretensió del consistori és allargar uns dies més l'estiu, fent que el servei de salvament i socorrisme continue en funcionament fins al 30 de setembre. Així mateix, els 'chiringuitos' de la costa es mantindran oberts unes setmanes més, després d'haver rebut permís de l'ajuntament “No celebrem les festes de la Misericòrdia, però donarem la possibilitat a la gent que s’ha agafat vacances aquesta setmana a aprofitar el bon temps a la platja”, comunica Safont.

Fins a 9.000 persones es van concentrar en els arenals de Borriana en els dies de més afluència de l'estiu, encara que no va haver-hi problemes perquè es tracta de platges "llargues i amples", tal com assegura l'alcaldessa.

Safont també ha parlat sobre la volta al col·le i ha agraït els esforços dels centres educatius per a adaptar-se a la nova situació. Així mateix, assegura que la seguretat en el retorn a les aules està "garantida". No obstant això, ha demandat responsabilitat tant dins com fora dels col·legis.

Te puede interesar
Lo más visto