Peníscola presentarà la seua candidatura als Plans de Sostenibilitat Turística

Aquesta iniciativa està dins del Pla d’Impuls del Sector Turístic post Covid-19 a nivell nacional

General 05 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1599207193648

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha confirmat la candidatura del municipi als Plans de Sostenibilitat impulsats per la Generalitat amb l'objectiu de revitalitzar el sector turisme. Martínez s'ha reunit durant aquesta setmana amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i amb la subdelegada del Govern a la província de Castelló, Soledad Ten, per a comunicar-los la decisió.

La presentació del projecte de la ciutat es formalitzarà la setmana vinent, fruit de l'intens treball d'elaboració i preparació de la candidatura per part de l'àrea de Turisme de Peníscola. El municipi optarà a comptar amb un finançament d'un pla d'accions que podria ascendir fins als 4 milions d'euros.

Per a això, Peníscola ha de mostrar una proposta turística diferenciada, millorada i que aposte per l'accessibilitat, la sostenibilitat i la mobilitat.

L'adjudicació de les places s'oferirà al llarg del mes d'octubre, quan el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme haja recollit totes les candidatures al setembre.

Aquests Plans de Sostenibilitat, impulsats per la Secretària d’Estat de Turisme, estan inclosos dins del Pla d’Impuls del Sector Turístic post Covid-19, que té com objectiu millorar la configuració de l’oferta turística de les destinacions espanyoles.

Te puede interesar
Lo más visto