Orpesa presenta un programa adaptat per a les festes d'octubre

Algunes activitats seran suspeses i altres modificades per a garantir la seguretat

Cultura 04 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Oropesa-710x473

Orpesa serà un dels pocs municipis que mantindrà la celebració de les seues festes locals en honor a la Verge de la Paciència, patrona de la localitat, programades per al mes d'octubre. La regidora de l'àrea, Jennifer Casañ ha confirmat que els festejos tindran lloc del 2 al 12 d'octubre i que el programa està adaptat a la situació sanitària del moment, garantint la màxima seguretat.

“Els llocs en els quals se celebraven determinats actes canviaran amb la finalitat de poder garantir la separació interpersonal i respectar l'aforament màxim en cadascun dels actes”, ha comunicat l'alcaldessa del municipi, María Jiménez. És el cas de la processó de la tradicional ofrena, que enguany queda suspesa per a evitar congregacions.

El que no faltarà en les festes d'enguany seran les actuacions musicals, tal com ho ha comunicat Casañ. El cantant Carlos Sadness farà un concert dirigit, principalment, al públic més jove, els qui podran adquirir l'entrada a partir del 14 de setembre en l'Oficina de Turisme de la platja de la Petxina. Per als majors, el grup Mocedades ha sigut el triat i les entrades estaran disponibles a l'Ajuntament a partir del 21 de setembre en un horari de recollida de 17.00 a 20.00 hores.

D'altra banda, també es farà buit per a l'art local, gràcies a les actuacions d'associacions com la Unió Musical d’Orpesa, la Escola de Danses d’Orpesa i l'associació de ‘dolçainers’ i ‘tabaleters’ L’Embolic.

La regidora de Festes ha volgut recordar que l'aforament a aquests esdeveniments és limitat a causa de la crisi sanitària, per la qual cosa la Regidoria de Festes habilitarà una secció ‘online’ a través de la qual es podrà adquirir prèviament les entrades dels diferents esdeveniments.

Te puede interesar
Lo más visto