Castelló crea una taula de treball per a recollir propostes sobre la regulació del Mercat del Dilluns

El consistori va recuperar la gestió del recinte i vol regular l'activitat

General 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
15994254000455

L'Ajuntament de Castelló crearà una taula de treball en el si del Consell Sectorial de Comerç en la qual es recolliran i dirimiran propostes i aportacions respecte a la nova ordenança reguladora de la venda no sedentària en el Mercat del Dilluns.

La Regidoria d'Innovació Comercial i Consum Sostenible crearà la taula en les pròximes setmanes després de finalitzar el període de consulta pública del qual disposaven els col·lectius afectats per a donar la seua opinió sobre l'ordenança. Segons ha informat el consistori en un comunicat, el tràmit es tancarà sense haver rebut propostes.

L'organisme consultiu estarà integrat per representants de les diferents associacions de comerciants de la ciutat i de tots els grups municipals del consistori per a canalitzar la participació ciutadana.

Amb l'objectiu de regular l'activitat d'aquest tradicional mercat, des del consistori volen conéixer les necessitats de totes les parts afectades, tal com assenyala el regidor d'Innovació Comercial i Consum Sostenible, David Donate.

"Volem que el Mercat del Dilluns siga un mercat innovador i contribuir a la seua professionalització, millorant la seua competitivitat i introduint criteris transformadors per a continuar apostant pel comerç autòcton i de proximitat", ha afegit Donate.

L'Ajuntament de Castelló va recuperar la gestió del Recinte de Fires i Mercats a causa de la liquidació de l'anterior concessionària. Per aquest motiu el següent pas era disposar de l'ordenança municipal per a regular les particularitats de la venda no sedentària en el mateix i en el recinte on se situa, així com realitzar un procediment d'assignació de llocs i atorgament de les corresponents llicències.

Te puede interesar
Lo más visto